2106215157 6980750609 Αγ. Στέφανος, Αττική
hero image
 
 
 
     
     
  ΑΦΟΙ ΚΟΥΖΑ
Χωματουργικές Εργασίες & Οικοδομικά Υλικά Βόρεια Προάστια Αττικής


Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΚΟΥΖΑ” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στα Βόρεια Προάστια όσο και σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας ενταχθεί στην ομάδα και η 3η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της ενώ από το 2008 δραστηριοποιείται και με το εμπόριο οικοδομικών υλικών.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
 
     
  και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να ανταποκριθούμε άμεσα ακόμα και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες χωματουργικές εργασίες, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Προσφέρουμε επίσης μια ευρεία γκάμα οικοδομικών υλικών υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε μια σύγχρονη μάντρα με πληθώρα επιλογών, προσφέροντας οικοδομικά υλικά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο του έργου σας, μπορείτε να βασίζεστε σε μας για την προμήθεια υλικών υψηλής ποιότητας που θα συμβάλλουν στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου σας.

Παράλληλα, διαθέτουμε και μεγάλη ποικιλία από καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία σας τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

δραστηροποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αττική. Έργα που ξεχωρίζουν για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η άρτια ολοκλήρωση κάθε χωματουργικής εργασίας που θα μας αναθέσετε και αφετέρου σε εμάς να μπορείτε να βρείτε κάθε υλικό που χρειάζεστε για τις κατασκευές σας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Στέφανο Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2106215157
ΚΙΝ: 6980750609
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ