2106215157 6980750609 Αγ. Στέφανος, Αττική
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΦΟΙ ΚΟΥΖΑ | Χωματουργικές Εργασίες & Οικοδομικά Υλικά Βόρεια Προάστια Αττικής


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΚΟΥΖΑ” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για κάθε χωματουργική εργασία.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Εκσκαφές 
  Κατασκευή - Εκσκαφή Βόθρων
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμούς 
  Μπαζώματα  - Επιχωματώσεις 
  Διάνοιξη Δρόμων 
  Μεταφορά Αδρανών Υλικών
  Διαμορφώσεις Εξωτερικών Χώρων 
 
και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ενός έργου ή τις απαιτήσεις του, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε χωματουργική εργασία δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ


Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και τα εκατοντάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας, μας έχουν εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ακόμη και τα πιο πολύπλοκα χωματουργικά έργα.

Όλες οι χωματουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε, υλοποιούνται με σεβασμό στο περιβάλλον, ενώ φροντίζουμε και για την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση του έργου, χωρίς αυτό να επηρεάζει την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία και να επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε! 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Στέφανο Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2106215157
ΚΙΝ: 6980750609
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ